Vitare tänder

Trots att tandblekning är den i särklass mest effektiva metoden för att få vitare tänder är det inte alla som vill bleka tänderna, antingen för att detta känns för drastiskt eller för att man oroar sig över något gällande proceduren. Egentligen finns det ingen anledning att göra detta, då tandblekning numera faktiskt är väldigt säkert, men om du hellre prövar en annan, alternativ metod, kommer här några förslag på vad du kan göra:

 

Använd tandkrämer med blekmedel i

Vissa av dessa kan vara mer effektiva än andra, då alla tandkrämer av det här slaget inte innehåller samma ingredienser. Det kan därför vara en god ide att läsa recensioner av flera sådana tandkrämer innan man sätter igång, alternativt prova flera av dem för att se vilken av dem som funkar bäst.

Använd dig av jordgubbar

Och gnugga dem över tänderna, för att få jordgubbssaften att sjunka in i dem. Detta sägs nämligen vara det mest effektiva helt naturliga sättet att göra tänderna vitare på.

 

Lägg om dina mat- och dryckesvanor

Många äter och dricker nämligen saker regelbundet som missfärgar deras tänder. De vanligaste bovarna är kaffe, te, cola, cigaretter, snus, rödvin, blåbär och andra bär, framför allt om man konsumerar dessa regelbundet och i stora mängder, så gör du detta, bör du sluta upp med detta för dina tänders skull.

 

Börja rengöra dina tänder bättre

Om du inte borstar dina tänder regelbundet, eller om saker fastnar mellan dem, och du aldrig tar bort plack på dem med hjälp av ett proffs, kommer de att missfärgas mer, och även upplevas som mörkare. Börja därför vara så noggran du bara kan med dina tänder och skötseln av dem, för att få vitare tänder. Som en bonus kommer de dessutom förstås att vara friskare också!